Bouwen aan sterke teams

Sterke teams zijn gebaseerd op vertrouwen tussen teamleden, constructieve conflictoplossing, betrokkenheid bij gemeenschappelijke doelen, collectieve verantwoordelijkheid voor resultaten en een vastberadenheid om doelen te bereiken. De ideale mix van al deze factoren resulteert in effectieve samenwerking en succesvolle prestaties. Met doordachte teamontwikkeling maak je medewerkers beter bestand tegen en flexibel voor uitdagingen. Individueel en als groep.
 

Incentives, zoals een teambuilding, zijn leuk, maar een team versterken vraagt meer dan dat. We gaan samen aan de slag met je medewerkers en hoe zij naar je organisatie kijken. Want meer betrokkenheid maakt je organisatie meteen ook meer weerbaar voor toekomstige interne en externe uitdagingen.
 

“Waar veel consultants de implementatie aan jou overlaten  voerde Hitch de implementatie mee uit, maar liet ons daarna ook terug los.

Kristien Van Mechelen
Kazou

Hoe helpen we?

Werken per laag

De weg naar een sterker team begint met een uitgebreid assessment. Op basis van die resultaten zetten we voor elke laag van je team specifieke versterkende oefeningen in. Vervolgens kunnen we een onderhoudsfase inlassen, om de nieuwe kennis en vaardigheden te bestendigen.
 

Opleidingssessie

Geen theorie, wel praktijk. Tijdens interactieve sessies dompelen we je onder in modellen, tools en nieuwe inzichten. Zo leer je de juiste vaardigheden om je medewerkers te laten groeien en optimaal in te zetten. 

Individueel en in groep

Leren van elkaar en individuele coaching werken versterkend. Tijdens 1-op-1-sessies en intervisie met enkele collega’s verankeren we je nieuwe kennis en ontwikkelen we jouw vaardigheden. Klaar om de werkvloer te versterken.